lördag 6 februari 2010

Mys

Har haft en tokmysig kväll med mycket trevligt sällskap. Mina grabbar + Jos, det kan inte bli mycket bättre! Jos fick ta av sig till linne då hon både fick hoppa i sängen, agera häst ,läsa bok för att senare (när jag var i tvättstugan och Mange sövde Ellioth) ta hand om en skrikig bebis...Hon tyckte det var svettigt att "vara" småbarnsförälder :)

Nu har Johanna precis styrt hemåt och vi ligger på soffan, håller om varandra och kikar på alla vår ljus vi har tända, mysigt men varmt :)
Känner redan att jag kan varva ner, och låta saker och ting vara, sedan sista mötet med kuratorn. Dom kanske menade väl iaf?

Nej, nu ska jag återgå till mina kärlekar...Pippi vaknade precis med en kurrande mage! Har förresten glömt berätta att Elton blivit en helt annan kille. Han sover hela nätterna (förutom att han vill ha nappen någon enstaka gång, han kan sitta i sin babysitter i timtal och vara helnöjd och det är sällan han skriker längre...Han börjar bli en sån där toksnäll unge som Ellioth (peppar,peppar!)!

Godnatt nu!


En riktig polle :)
...och utfodra kan hon också :)
Min lilla solstråle... ...så fin! Oss nu!

2 kommentarer:

  1. Gu vilka smickrande bilder på mig!!! haha, ser helt förstörd ut.

    Det va jätte mysigt hos er, ni är bäst!!

    PUSS och ta det lugnt i soffan nu;)

    SvaraRadera