onsdag 10 februari 2010

"Fint ! Låter underbart att du får prova på en lätt depression, snart KANSKE du kan få lite förståelse för alla andra med depressioner, o som sagt, djupa sådana.. Kanske du lär dej att inte snacka så mycket skit om sånt, fick nog precis vad du förtjäna! "
- Anonym

Har jag snackat skit om depressioner? Var? När? Hur? Tell me!
Vad är det för människor som läser min blogg egentligen? Jag önskar inte ens min värsta fiende en depression!

2 kommentarer:

  1. Vill först bara tacka för en superblogg som jag läser varje dag =) Du är stark du....en supermamma om jag får säga vad jag tycker.

    Förstår inte hur folk över huvud taget ens har mage att skriva det de gör.

    Vill bara säga: Sträck på dig, du verkar vara en kanonmamma och eran lilla familj verkar helt underbar. Hoppas du kommer upp på toppen snart igen....jag vet hur det är att vara där nere, inget kul!!

    SvaraRadera
  2. Åhhhh, vad förbannad jag blir! Vem är den människan att avgöra hur din depression upplevs av dig! det finns ju alltid folk som mår både bättre och sämre än dig själv! Jag tycker att du gör det otroligt bra Sofia! Det citatet du skrev om ljuset som kommer lite i taget och sedan blir det sommar... vilken bra beskrivning! Just så kändes det för mig när jag en dag upptäckte att det var sommar (jag mådde bra, eller rättare sagt, jag mådde inte dåligt längre)...

    Heja dig Sofia! :) Det blir bättre, jag lovar!

    (obs! Vi är minst 3st i min mammagrupp som äter antideppressiva läkemedel, du får hänga med oss andra knäppisar om du vill :P, puss o kram)

    SvaraRadera