söndag 25 oktober 2009

Weekend!

Såhär tuff var vår lilla kille när vi for mot Norrköping igår<3

Gårdagen var som sagt supermysig. Det är inte ofta vi har tid att hitta på något, hela familjen, men när vi väl gör det så blir det ofta lyckat! Bara lunchen igår liksom...Mmm! Inte nog med att den intogs tillsammans med mina bästa killar så var den supergod också! På det lyckades vi "rädda" vår rabbatcheck på H&M också :) Så lite kläder rikare blev vi... Det var egentligen pappsen som var ute efter mest kläder men som vanligt när man kommer in till stan blir han bara grinig och gnällig, hittar ingenting alls, och vill åka hem till kina kära orkideér istället, haha! Men han fick sig en kavaj och en stickad tröja iaf. Bebisen fick en pjamas, Ellioth en jeansskjorta och jag fick en "BB-mydress", en pöströja till "eftertiden" (med pösmagen!), en scarf, två mössor, ett hårband och så schampo och balsam. Hittade mig även tre par hot pants på Twilfit, i lite större storlek, som är skäna nu när jag är stor som ett hus och även till "eftertiden" när man ska få plats med stora blöjor i dem (BLÄ, jag spyr av bara tanken!)!

Påvägen hem for vi även förbi Babyland för att inhandla en snuttis till bebis, men då Ellioth har alla utom en så finns ju självklart den här ända kvarvarande ingenstans. Var på Babyproffsen och letade också men inte där heller fanns den så Elton får ha en annan sort, nämligen Lilla spöket Laban...Inhandlade även lite annats smått och gott såsom en filt, med larmet kvar i ja! Ringde dem idag och dem bad mig gå in i lite olika affärer i Linköping och se om någon kunde ta bort larmet åt mig, men hallå "hej, jag är en tjuv hjälp mig att ta bort larmet på filten jag stulit!" så vi "klippte" bort det som riktiga tjuvar :)

Inatt sov ju fisen hos mormor & morfar och vi passade på att ha en jättetrevlig gårdagskväll hos grannarna och fick även en välbehövlig sovmorgon! På det hann vi även fixa lite ärenden innan det var dags att hämta upp fisen och sova lite middag med honom :) Så vår helg har varit toppen helt enkelt!

Nu firar fisen att det är helg, efetrsom det inte hunnits med innan, med chipsskruvar och saft framför tv:n och pappsen har tagit sig åt att fixa till tvättmaskinen så att vi kan börja använda den! Jag tänkte joina lillfis vid tv:n! Trevlig söndagskväll gott folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar