fredag 16 oktober 2009

Nada

Jaha? Och varför sitter jag på den här sidan när jag ändå inte har något att skriva?
Det händer ju inte alltför mycket när man är hemma och är sjuk liksom. Höjdpunkten på dagen är väl att tända lamporna i fönstret när det börjar bli mörkt, typ. Idag är det ju fredag också, helg. Underbart.

Mina grabbar är i affären, skulle handla lite till kvällen. Fredag betyder att Ellioth får sitta i sin fotölj med en egen skål med chips och titta på sin favorit "Poppa"! Han är såå lycklig då, det bara lyser om hela ungen. Då ska jag lägga mig på soffan och bara beskåda vårt lilla mirakel! <3

Blev såå sur förut...Vi hade bestämt att "rasta" fisen en liten runda i simhallen (han är ju trots allt frisk och behöver underhållas!) men då skulle kärringjäveln i kassan ha 70 spänn för mig som bara skulle titta på. Det kunde hon ju glömma! Jävlas hon med mig ska jag jävlas med henne...När jag skaffade mitt årskort där skulle pengarna dras från Manges konto,vilket dem också gjort, men grejen är den att han aldrig signerade något! Så lätt att jag ska kräva tillbaka dem 3600 kronor som de dragit från hans konto under ett års tid, utan tillåtelse! Ha! Hämnden är ljuv, speciellt när man är gravid...Hehe!

1 kommentar: