onsdag 7 oktober 2009

Ullaredsmorsa!

Jag har varit helt lyrisk över alla program som har/har haft premiär nu i höst!
Det är ju verkligen en "guldhöst" framför tv:n...Men så idag kände jag bara att vad fasen? Premiär för Bonde söker fru, premiär för Stockholm-Arlanda och premiär för den Arga snickaren, och alla självklart på samma tid...Jahopp, hur tänkte dem nu? Så jag sket i´t...och packade upp påsarna mamma släpat hem från Ullared till oss istället :) Inte fy skam att fixa och dona med det heller :)
Billigt kändes det också, 1200 :-, och då pratar vi vinterjacka och termobyxor, vindjacka, vantar, långkalsonger, pjamas, pepparkaksdress, strumpor, mydress, hoodtröja, fleecetröja, pipmugg och docksulky till Ellioth. Raggsockor till bebis. Massor spray, massor vax, hammare, salladstång, soppåsar och kex till oss alla...Plus att jag säkert glömt en massa. Men Ullared är ju billigt:)
Det är nästan skönare att få hem en beställd påse än att springa där själv också!
Det bästa av allt är att Ellioths docksulky är rosa, och att pappsen nästan redan kört den till tippen, men med en nalle i blev den riktigt söt tycker jag (se bild nedan!) ;) Har redan löst pappsens sömnproblem med att vi kanske ska byta sulky med Tuwis, då hon har en blå och mer än gärna kan tänka sig en rosa ;)

Nu sover sjuklingen (ja, han är sjuk fortfarande och spydde i eftermiddags samtidigt som jag försökte agre ahjälte och fånga upp skiten i mina händer...) och jag ska krypa upp i famnen på min karl i soffan!

Natti!

Uppochner och bakofram, så här ser det ut i fisens säng just nu :)

Haha, cute? eller hur?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar