lördag 24 oktober 2009

Bu och Bä!

Fick så många gulliga kommentarer på inlägget med filmen på Ellioth och spaghettisarna,
TACK!

...och så fick jag den här från Anonym (såklart!):

haha vilka öron!!

Tänker inte ens kommentera tillbaka. Ni vet vad jag tänker, och jag vet vad ni "normala" tänker. Men, som jag sagt förut, inte konstigt att mobbning på dagis och i skola förekommer när vuxna människor beter sig såhär! Sorgligt!

6 kommentarer:

  1. Jag tycker att din son är underbart söt=) hoppas jag någongång får en lika söt unge som ni har fått.

    SvaraRadera
  2. Avundsjuka människor är riktigt tråkigt! Du har en fin liten grabb och det finns någon sorglig liten människa som säger saker till dig som inte har någon betydelse! Men som du säger inte konstigt att mobbning sker ifrån dagis och uppåt, hemska tanke! Ha en fin söndag! Kram från Sofia

    SvaraRadera
  3. Hade det varit skillnad om läsaren skrivit: "Hihi, vilka öron", i syfte att påpekat med en sötare angreppspunkt?? Vilket kanske var avsikten?

    SvaraRadera
  4. Jag håller verkligen med dig! helt sjukt att vuxna människor beter sig så. Och jag måste än en gång säga att jag älskar Ellioths öron, De är såå charmiga!

    SvaraRadera
  5. Helt seriöst vad finns det för människor där ute:S...Jag kan inte fatta varför man ens skriver något så onödigt...Jag har aldrig sett ett sötare barn än ditt, jag menar det verkligen! Han är så söt, fin och ett riktigt charmtroll verkar han vara;)....

    Kramar från en trogen läsare=)

    SvaraRadera
  6. Ärsh.. se förbi dumma kommentarer, de kommer alltid finnas människor som inte har något vettigare för sig än att klanka ner på andra, vare sig det ligger någon sanning i det som de säger eller inte.
    I dinas och många andras ögon kommer han alltid vara bland det finaste som finns, och vad du känner för honom är det som spelar någon roll, inte vad någon "förmoligen liten fjolla utan ett vettigt liv påstår sig tycka".

    Btw.. Jag är gravid i v. 23 så tycker det är galenmys att se alla "snart dax att föda magar" Glöm därför inte att ta bilder regelbundet så du kan visa dem för oss intresserade :)
    Och kan även påpeka att dessa vackra kärleksmärken man oftast får, även jag, kanske inte känns så kul för stunden men försök att njuta av att du kan se dem, ett bevis på vad du bär inombords liksom.. De kommer inte synas lika tydligt för alltid.....

    SvaraRadera