tisdag 6 oktober 2009

Prickig fis!

Jag hann nästan bara publicera inlägget imorse innan magvärken var tillbaka, surt. Så därför tänker jag inte skriva hur det ligger till nu, men jag är glad ;-)
Ellioths feber håller i sig och nu på eftermiddagen blev hela ungen prickig...Men han är ju pigg och glad och leker som vanligt så då borde det ju inte vara något allvarligt!

Nu ikväll har vi kört racer...Först föräldrarmöte på dagis och nu har vi precis städat hela lägenheten! Imorgon kommer en mäklare och värderar lägenheten, mest på skoj för att få höra vad de tar i avgift och så!
Stackars morfar hade hållt på att bajsa på sig när han var barnvakt då han lade sig på golvet och Ellioth kom och gjorde "bomben" på hans mage, haha. Han var inte riktigt beredd på det men så brukar Ellioth och pappsen göra :) De har det så mysigt den där morfarn och lillfisen, "vi är riktiga kompisar du & jag" som morfar säger. Det får mig nästan att gråta av lycka <3

Nu är pappsen iväg och köper en kebabpizza som vi ska smälla i oss. Mat har inte riktigt varit prio ett ikväll.

Måste dra en hiss och en diss här på slutet.
Hissen för min a-kassa som handlagt mitt ärende klart och betalar ut en viss summa pengar nästa torsdag, jihaa!
Dissen till banken som lät så positiv när vi var där men som ringde för att berätta att vi iaf var tvungen att ha de där 10% i handpenning, blä!

Nu äre snart godnatt!

2 kommentarer:

  1. Men ni fick låna om ni hade handpenning? Det är ju kanon! Spara på, eller flörta med någon som vill låna ut!

    SvaraRadera
  2. har också vart i samma sits de där med lån, men så fick vi tips om att prova med Ikanobank o de kräver bara 5% i handpenning, fast inte ens de var de så hårda med utan hade man inte de så fick man även ta ett handpenningslån! vet dock inte hur räntorna ser ut men värt o kolla upp iallafall tycker jag!/malin

    SvaraRadera