torsdag 29 oktober 2009

Upprymd!

Ja, vi var då inte dem ända som valde att åka till Lagershopen imorse...Herrejisses vad folk det var. De parkerade kilometer bort och vandrade över gärdena för att komma fram och tvingas stå i en toklång kö (ja, vi gjorde det ju med!)... Vi kom inte ens in på första insläppet. Känslig som jag är (gravidhormoner) så började jag gråta i kön. Inte för att vi inte kom in direkt och att jag såg allt vi skulle köpa försvinna, utan för att en kille bakom i kön stoppade en gammal farbror med två käppar som kom och traskade förbi. "Kön gäller nog alla!" röt han till och tog tag i farbrorns arm...Den här farbrorn hade nog fått en stroke eller något för han tog såna pyttesteg och så pratade han väldigt konstigt. Han försökte försvara sig med "Jag går så sakta så alla har gått om mig..." men killen uppfattade ju inte vad han sa och den stackars farbrorn vågade inte gå längre utan stannade. Jag blev så upprörd av situationen och att jag själv inte vågade säga något, som att han självklart fick gå förbi och att killen bakom inte tänkt sig för, men vågade inte helt enkelt och började stortjuta där :) Haha! Jag får fortfarande ont i hjärtat när jag tänker på den stackars farbrorn!

Det fanns dock gott om varor på hyllorna så vi fick med oss allt vi skulle ha hem, och lite till såklart :) Så nu har jag en ny liten mini-pc/bloggdator att leka med...Så köpte jag till en ROSA mus såklart! Det blev lite julklappar och sånt också, skönt att ha börjat med det!

Det var ju skaplig hets där inne iaf så jag fick sammandragningar som heter dugar vill jag lova! Ringde min älskade tant uppe på specialistmödravården och hon bad mig komma upp så att hon fick känna på mig. Min livmodertapp har mjuknat och hade hon velat så kunde hon kört in ett finger. Nu tyckte hon dock det var lite tidigt att reta lilleman där inne så jag fick en tid nästa vecka igen och då skulle hon, som hon så fint sa: "Köra in ett finger och veva runt lite" för att reta hinnorna och då kunde det det nog sätta igång...Hjälp! Nästa vecka redan...Ska det sätta igång då kanske? Men jag vill ju vara på förossningen när det sätter igång...Ahhh!

1 kommentar:

  1. hej där!!

    Jaså så du kanske ska föda näästa vecka,, spännande!!! ;)
    men köpte inte du en liten bloggdator nyss??hehe, kanske kan låna ut den till mej hihi,behöver en annan dator..ler hör av dej på mejlen,, tuwismormor@hotmail.com

    ÅÅÅ du ör gärna av dej när den lille har kommit,

    Kramar Annelii

    SvaraRadera