lördag 31 oktober 2009

Utsövd!

Ja, ibland undrar man om det sitter någon där uppe och hör ens böner!?
Jag blev skapligt paff när jag vaknade, kissnödig, inatt och kikade på klockan och den visade 04.30 :) Första kissningen brukar vara vid 01, andra vid 02 osv...Blev lite nervös, första tanken var att det snart är dags att föda. Nu låter kroppen mig vila ut för jag ska vara laddad för det rejäla "träningspasset"/förlossningen...We´ll see!
Därefter somnade jag om, och efter Ellioths välling imorse somnade även han om och lätoss sova till 9.30 :) Snacka om att det laddas för förlossning och långa aningsnätter här ;)

Nu ska vi strax bege oss mot Tornby eller rättare sagt Biltema. Måste inhandla en babyspegel till "min" bil då Ellioth numera får sitta bak eftersom bebis snart ska sitta fram. Sen far vi vidare ut mot Ljungsbro för att vi sedan ska kunna skjutsa mormor & morfar som ska ut och dansa ikväll, pappsen ska på fest och vi ska köra till familjen Tuwa och ha mys där!

Är det idag man är ute och kör "bus eller godis?" eller är jag helt ute och cyklar nu?

2 kommentarer:

  1. Tror det är idag, vi ska iallafall spöka ut lilltjejen här hemma ikväll :)

    SvaraRadera
  2. Hej Sofia..

    jag tror att de var dej jag såg vid Tornby ida.. O jag tänkte seriöst säga hej.Men så kom jag på du känner ju inte mej :) Men jag känner dej lite,läser din blogg ofta,gillar den starkt..
    Trevlig Helg..
    /Sofia

    SvaraRadera