torsdag 29 oktober 2009

Crazy me!

Jag är såå lyckligt lottad som har en såå fin familj... Inte nog med att jag har världens finaste man och son, jag har världens bästa föräldrar också! Idag har dem ställt upp till max på mig...Mormor & morfar följde med och hämtade upp fisen på dagis och sedan följde vi med till kyrkogården och smyckade min farmor och farfars grav. Ellioth tyckte det var skitkul på kyrkogården och hans goa/galna skratt fick nog en och en annan att vända sig där nere i kistorna :)

På tillbakavägen från kyrkogården fick jag för mig att jag skulle tillbaka till Lagershopen och komplettera med endel saker men de andra orkade inte följa med...Så vi följde med till Ljungsbro där Ellioth fick stanna och så tog jag en "lillsväng" om Mörtlösa. Största misstaget den här agen, det skulle jag verkligen inte gjort. Om det var galet med folk imorse så vet jag inte vad man ska kalla detta...Jag köade nästan ända från Mörtlösarondellen ner till Lagershopen och väl där ville de ju att man skulle parkera flera kilometer bort. Jag var dock fräck (för första gången i mittliv?) och svängde in på deras proppfulla parkering...En vakt stannade mig och jag vevade ner rutan och slängde ur mig "Jag ska in och hämta min mamma och en jättestor tv!?"...Han vinkade glatt förbi mig och min tanke var väl egentligen att vända där inne, eller kanske stå och vänta och se om någon parkering fanns ledig...Men vips, närmast dörren, där stod en tom parkering och skrek efter mig :) Jag vågade knappt gå ur bilen ifall vakten skulle se mig, haha. Tji fick jag när jag kom in istället...Allt jag skulle ha var typ slut och så började kön till kassan nästan direkt man kommit in i butiken... Surt. Lite sammandragningar och argt mumlande för mig själv rikare blev jag dock :)

Nu har vi kollat på Mammas pojkar och jag ska nog krypa ner i sängen och fundera lite över min "hinnsvepning" som ska ske nästa vecka...Hjälp vad läskigt, han kanske kommer då liksom? :)
Ghhhaaaaaahhh, helt galet!
Hoppas jag kan sova lite inatt, jag är så trött på att bo på toan hela tiden...Jag orkar inte kissa mer :D
Natti!


Såhär såg det ut när det köades utanför NetonNet imorse:)

Förresten, vem är du Sofie? Från Linköping alltså? Mail? Msn? Ge mig så kanske vi kan lära känna varandra på riktigt:)!?

1 kommentar:

  1. Är netonnet nyöppnat i Linköping? Här i Borås har vi då ALDRIG köer utanför netonnet.

    SvaraRadera