torsdag 22 oktober 2009

Gosunge!

Utanför fönstret är det mörkt, grått och regnigt
MEN jag är på toppenhumör!
Vad fasen spelar vädret för roll när man har jordens finaste familj och snart ska få gå till doktorn och bli av med massor dumma tankar :)? Inte alls!

Dagen kunde inte startat bättre...Ellioth vaknade av pappsens väckarklocka och kom in i vår säng redan vid 6 och fick sin välling. Efter den vände han sig mot mig och kramade om mig och somnade så. Den där ungen har blivit så jäkla kramig och pussig. Det har han iofs alltid varit men nu tar han liksom egna intiativ till gos! <3 Samma sak när han vaknade till min väckarklocka 1,5 timme senare, då ville han ligga och kramas...Vi låg nästan kvar i sängen i en halvtimme och gosade!
Sen är det nästan ingen trots längre...Han bara ler och är glad och nöjd mest hela tiden! Får se hur det blir med det nu när det snart kommer en ny liten familjemedlem :)!?

Nu har jag precis smällt i mig en apelsin och ska vidare in i duschen. Ellioth är på dagis så jag tänkte ta mig en riktigt lång, varm sådan! Det är alldeles tyst här hemma och jag har tänt alla lampor i fönstrena...Myys!

Ha en bra dag alla,
jag återkommer ikväll!

2 kommentarer:

  1. Sofia! Alskar nar du kommenterar, aven om det hander sallan! Det lilla gor mig glad. Nu nar jag ska flytta tillbaka i stan ska vi se till att hanga massor sa du far lite avlastning ibland.. jag ska LEKA :D
    Ta hand om dig, sa bokar vi in en fika asap efter att jag kommit hem & du ar up for it!

    Puss & kram

    SvaraRadera
  2. MYS! jag vill oxå... hoppas han vill gosa me mig me när jag kommer=)

    SvaraRadera