söndag 8 mars 2009

Vad har då hänt?

Sitter här helt tom i skallen.
Hur skriver man blogg? Ungefär.

I fredags kväll (när jag utlovade ett "senare inlägg") så deckade jag på soffan här hemma i lägenheten. Det var en skapligt sur Sofia som satte sig i bilen mitt i natten och körde till Ljungsbro...Gå ut i minusgrader, sätta sig i en iskall bil, köra 2 mil, ja you name it, sitället för att förflytta sig 5 meter och lägga sig i sin egen säng!
Jag är trött på det här farandet, NU vill jag flytta in här! Jag vill flytta hem!

Lördagen bestod mest av arbete, jag gjorde mina tre timmar på Lidl, och sen massor bestyr här hemma!
Vi hann dessutom umgås lite, bara familjen och inget arbete, det har det varit ont om den senaste månaden!

Idag har Tessan och jag spenderat hela dagen på ikea. Det inhandlades lite presenter, både till Ellioth och till hans flickvän Tuwa som snart fyller :) Som om inte Ellioth redan inte hade tusentals presenter som låg och väntade på honom liksom. Men vad gör man inte när det är rea?
Mormor & morfar kom även och lämnade en matta som morfar köpt till Ellioth i förtidig födelsedagspresent, snacka om att den passade som ett smeck på Ellioths rumsgolv!
Det tisslades även om ett matchande påslakansset till hans säng...Och det var ju även i samma serie som jag hittade massor grejer på rea!

Nu ska jag ta med mig lillfisen och åka hem till Ljungsbro!
Jag ska köra mitt första pass på donken imorgon och lillfisen behöver ju sova!
Han har diarré och feber, men troligtvis är det en liten tand påväg...Vi kan känna att den verkligen trycker på tandköttet...Stackars vår lillfis, får aldrig vara frisk!


Senaste kortet från Stjärnstudio,
ser han inte himla vuxen ut?

1 kommentar: