torsdag 5 mars 2009

Det här med parkeringar...

Jag borde börja arbeta som släktforskare,
jag har just ringt runt i halva Johannelund för att få tag i ägaren till bilen som står parkerad på vår parkering som vi betalar för...
Fick ett nummer av den förste, till en andra person som inte alls kände den förste osv...
Jaja, ägaren till bilen är tydligen bortrestmen kommer kanske hem i helgen...
Öh? Okej? Om han inte gör det då?
Nu måste vi stå på besöksparkeringen och betala 3kr/h sålänge,
usch vad snälla vi är!

Tror jag glömde berätta att jag fick parkeringsböter i stan precis innan vi flyttade, jomenvisst.
Läget var bara så att jag stod på vår egen parkering, som vi betalar 440kr/månaden för och fick då böter på 400kr...KUUUUL! Jag hade glömt lägga parkeringsbeviset i framrutan, då den var i Manges bil och vi höll ju på och flyttade och hade två bilar! Men dem kan glömma att jag betalar böterna, för just ja, jag stod på förhyrd parkering, SOM JAG SJÄLV BETALAT!
Puckon.

...och så nu är jag så snäll och ringer runt, och bekostar massor samtal, just för att denna stackare(?) som står på vår parkering, SOM VI BETALAR FÖR, ska slippa just böter!
Vad kommer jag få för det liksom?

Ja, jag är bitter idag,
jag är det varje dag nu!
Jag behöver kärlek,
men det verkar en viss prick inte fatta!
Nu ska JAG byta bajsblöja!

2 kommentarer:

  1. men ring dukaten (eller brf-föreningen eller vem det nu är som är ansvarig), de har SKYLDIGHET att fixa en ny parkering åt er så länge, annars- kräv att de bogserar bort bilen!! fan jag skulle bli skiiiiitsur!

    SvaraRadera
  2. Varför ska den personen slippa böter? Han/hon har ju ställt sig på din plats. Jag skulle ha ringt till vicevärden (om det är dem som ansvarar för parkeringarna) och e till att de bogserar bort bilen.

    SvaraRadera