söndag 14 september 2008

Bra jobbat Sofia!

Vad har vi då hunnit med idag?
Jag fick sovmorgon även idag,
-underbara underbara älskling!
Efter den blev det en tur till K-rauta för att utöka inspirationen till badrummet lite.
Mange kunde nog gått där inne hela dagen om han hade fått bestämma,
men det var jag inte ett dugg sugen på så jag klagade på att jag hade ont lite här och var och så for vi vidare till Babyproffsen :) Här inhandlades en åkpåse till lillfisen!

(Det börjar ju verkligen bli höst nu...Höst är mysigt, till en viss gräns. När träden börjar bli röda & gula men när det fortfarande är någorlunda "varmt" ute, är det tokmysigt. Men när sen kylan börjar smyga sig på är det inte alls min grej längre...Jag hatar kyla. Jag fryser så lätt vilket innebär att jag går runt och är frusen ända tills det blir sommar igen :( Blä!)

Efter söndagsmiddag ute i Ljungsbro, som i mitt fall bestod av fläskfilé med kantarellstuvning, sås & sallad (...och till det vatten), så begav vi oss till Johannelund för att skriva kontrakt på lägenheten! Så fort jag kom in på gården idag så kändes det så himla rätt! Längtar verkligen tills vi får flytta in...När allt är renoverat och precis så som vi vill ha det! Fredagen den 13 januari är den vår! Precis innan det väntar Thailand, det kan nog inte bli en bättre vinter!

Nu på kvällskvisten bjöd älskling mig på en sallad igen eftersom jag var såå hungrig.
Grekisk kyckligsallad skulle jag nog vilja kalla det,
underbart gott iaf!
Blev såååå sugen på Marabou-chokladkaka förut så vi svängde förbi Maxi och köpte en, Mange sa att jag skulle äta den för att fira att vi köpt lägenheten...MEN, den ligger faktiskt kvar i skåpet, tro det eller ej! Däremot syndade jag med att "suga av" en godisråtta, men som sagt, jag åt den aldrig utan bara sög lite på den :)
Jag firade med ett äpple istället!

1 kommentar:

  1. Men vart i Johannelund är det då? Blir ni grannar med mig? Brf Tennsoldaten?

    Kram Frida

    SvaraRadera