tisdag 9 november 2010

Tung dag!

Jag är aningen bitter. Lärarinnan vi har i det ämnet vi läser nu är bortrest i slutet av nästa vecka vilket gör att vi måste läsa kursen (delkursen) på en vecka istället för två. det innebär tex att jag tills torsdag ska skriva tre texter (ska läggas upp senast lunch på torsdag), analysera lärobokstexter och ge respons på mina klasskamraters texter. Därtill ska jag hinna läsa cirka hundra sidor litteratur också. När tänkte hon att jag skulle hinna ta hand om mina barn? Om vi ska ta hänsyn till hennes resa får hon fan ta hänsyn till att jag har barn och inte kommer kunna lämna in uppgifter i tid!
Dessutom ringde en gammal klasskompis (ja, vi har nya klasser nu!) och hade panik. En annan gammal klasskompis hade sprungit på vår lärare i vår förra kurs. Han hade berättat att han hade rättat hälften av våra tentor och att de flesta av dem var underkända. Hjälp? En ny klasskompis berättade att det i hennes klass hade rättats tentor och där hade nio stycken fått VG, 17 stycken G och en hade fått U.
Om jag får U kommer antagligen Emely, min gamla klasskompis, också få det eftersom vi jämförde våra tentor innan vi lämnade in och våra svar var nästan identiskt lika. Får vi U och vår lärare inte har någon bra förklaring kommer vi gå vidare med det...
Skojar ni att jag har en fet klump i magen!!

Nej, nu ska jag umgås med min fina familj!
Godkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar