torsdag 4 november 2010

Såhär 05.53 på morgonen...

Herregud Sofia..
Det är DU som mår dåligt över din sons öron! Det är du som lider och skäms, inte han! Eller gör han? Hur mobbad är han på en skala från 1 till 10?
Så himla äckligt ytligt så det finns inte. Och du ska vara hans mamma. Du som skapt honom och satt honom till världen.
Att du håller på med din egna kroppsfixering med bantning hit och bantning dit är en sak, men att du drar din egen osäkerhet, ytlighet och dumhet över din son.. usch jag finner inga ord!
Synd om grabben som ska behöva ändra på sitt yttre, någonsin. Sen är jag också mkt medveten om att barn kan vara fruktansvärt elaka, och att vi lever i ett sjukt samhälle där yta är viktigare än innehåll. Men nej, det känns inte okej (eller jo för dig..)att pojken ska behöva fixa sina öron när han själv är så liten att han inte är medveten och kan tala om själv hur han känner inför det...

Jag är själv mamma, och jag kommer göra mitt bästa varje dag i resten av mitt liv, för att mitt barn ska känna att hon är fin, underbar och helt fantastisk precis som hon är. Ingen är stoltare över henne än jag! 
-Jessica

Ingen är stoltare över henne än du nej, för kärleken är blind. Ungen är säkert skitful och har sneda tänder. Men inte kommer du väl plåga din unge med tandställning i flera år då? Varför är det så accepterat, att ha tandställning? Det är samma skit, man rättar till sneda tänder, vilket också har med utseende att göra. Det är tusen ggr mer plågsamt att ha tandställning i flera år än att rätta till ett par öron men så fort det kommer till att göra ett snitt i huden, då är man en hemsk mamma?! Ja, det är en sjuk värld vi lever i!
Jag tycker, som jag nämnt tusen gånger tidigare, att Ellioth med sina öron är världens vackraste. Och hallå, han hör hur bra somhelst med sina öron, det är väl det som betyder något?? Tydligen inte. Det är inte längesedan det ramlade in hundratals kommentarer här på bloggen om just hans öron. Vuxna människor berättade för mig att han aldrig skulle kunna få några kompisar eller någon tjej med sina utstående öron. Om vuxna människor beter sig som monster hur tror ni då deras barn beter sig? Precis, som monster. Det här är ett sånt mini-ingrepp och jag gör det för att skydda mitt barn från mobbning, för att förebygga! Det är ingen reztylane vi ska spruta in i hans snopp för att vi tycker att den är för liten!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar