torsdag 18 november 2010

En mor som sviker...

Såhär sitter M, med Elton i knät, och jobbar!

Jag kan säga att gjorde det inte ont i mammahjärtat när jag lämnade Elton så gjorde det det iaf när jag hämtade. När jag klev innanför dörren hörde jag min lillprins helt förtvivlad... Innanför nästa dörr står båda mina killar och tokgråter. Ellioth och Nina (den fröken som skolar in Elton) hade missuppfattat varandra. Ellioth, Elton och Nina var i samma rum och lekte men när Elton blev lite ledsen reste sig Nina upp och gick omkring med honom. Till Ellioths stora förskräckelse var lillebror försvunnen... Han trodde Nina hade tagit lillebror :) Sötungen! Han skyddar sin lillebror verkligen!
Elton började gråta ännu värre när han såg mig, höll på att snyfta ihjäl sig, medan Ellioth blev glad iaf. Några tårar fällde han igen när jag gick men det gick över direkt. Det är inte lätt för honom heller... När de är ute ser han mamma/pappa och lillebror leka där inne. Lite senare lämnar hans mamma lillebror storgråtandes och han försöker trösta honom och sen plötsligt är han borta... Inte lätt!
Och Elton är jättebesviken på sin mamma idag. Jag passar inte alls utan det är bara pappas famn som gäller... Den där skitmorsan som lämnar honom tokskrikandes med massor okända fröknar och barn är verkligen inget att ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar