onsdag 24 november 2010

Pulkaåkning.

Premiäråk med grabbarna!

Dagen kunde ju börjat bättre men jag lugnade ner mig efter en stund. Skällde ut herrn som hade ändrat tiden och efter det kändes det lite mer rättvist :) Och vissa själar i gruppen är över förväntan, trevligt.

Grabbarna kom och hämtade upp mig på universitetet när jag slutade så for vi till Skäggetorp och Klädjätten. Vi shoppade som galningar... ELLER INTE! Vilket jäkla ställe... Anledningen till att vi åkte dit var för Mange hittat ett märke på gardiner som finns i rätt size för våra fönster och Klädjätten var återförsäljare av dessa. Vi hittade dock inte vad vi sökte, hela affären stank btw...

Nu har småprinsarna och jag varit ute i pulkabacken i över en timme. Jag minns att Ellioth grät som en tok vi var ute och åkte pulka första gången det gjorde inte Elton. Han tjöt av glädje:) Trots att pulkan vippade och ungen fick snö i hela ansiktet och upp i näsan (och säkert bihålorna!) så skrattade han som aldrig förr :) Tokmysig eftermiddag!

Nu är det middagsdags... Idag bjuds det på fläskfilé, klyftisar och bea, mums :)

1 kommentar:

  1. Vad kul dina grabbar kommer ha det att växa upp tillsammans! De verkar redan nu ha kul :)

    Fortsätt kämpa med studierna, 4 år går fort! Det känns som jag precis började på universitetet och jag har redan blivit examinerad och färdig där!


    Ha det och lycka till!

    SvaraRadera