onsdag 10 november 2010

Lek, bus och kärlek!

Ellioth "lagar" sin mamma med en spruta i magen!

Har haft en såå mysig kväll med barnen! Båda busarna var på strålande humör. Vi har lekt och pussats om vartannat och det var två hjältar som stupade i säng. Även att det är toklånga dagar med plugg så har jag såå mycket energi över när grabbarna kommer hem. Visst är det nice att vara mammaledig, men nu när man har ett "heltidsjobb" så uppskattar man varandra tusen gånger mer när det väl gäller! Det svider i hjärtat att ha barnen borta hela dagarna även att jag vet att de har det superbra. Det kommer dock bli "bättre" nu när Elton börjar på dagis också för då kan jag lämna ibland, Mange kan åka supertidigt till jobbet, vilket gör att han också kan hämta tidigt! Läker mammahjärtat lite!

Nej, nu somnar jag. Igårkväll sov hela familjen kl 21.30 :)

1 kommentar:

  1. Jag precis som du fick en hel del bristningar under min graviditet och jag undrar nu helt enkelt hur din mage ser ut idag, ganska många månader senare. Sulle du kunna/vilja lägga ut en bild där mans ser??
    Eftersom du inte skämdes för att visa upp den när den var som "värst" så kanske du även tycker det är ok att visa den nu när det förmodligen är bättre?
    Om du vill så vore det jättesnällt.

    SvaraRadera