torsdag 4 november 2010

Dum fråga, dumt svar!


Jag tycker du ska fråga din tandläkare nästan gång varför man får tandställning. Det är absolut inte pågrund av utsendet. Vad har du fått det ifrån. Tandställning får man tex när man misstänker allvarliga fel som kan försvåra tal eller inte kommer kunna tugga. Lugna ner dig lite och tänk efter lite. Såklart inte våra skattepengar kan gå till hysteriska mammor som vill skönhetsoperera sina 3-åringar. Ni får väl bekosta det själva då om du redan nu vet att din son kommer bli mobbad om 5 år. 

-Anonym

Varför vågar ni inte stå för vilka ni är när ni kommenterar? Ni är så jävla fega!

I högstadiet och gymnasiet hade ju varenda jävel tandställning och det var för att dra ihop gluggar och dylikt, inget annat! Ingen jävel jag känner har fått tandställning för att de inte skulle kunna tugga utan endast för att få ett snyggt leende!
Och skattepengarna är lika mycket mina skattepengar som era. Jag har betalat skatt i över 10 år så då tycker jag gott och väl att Landstinget kan betala en sån operation till oss, som btw knappt kostar någonting alls. Och ska vi klaga på sånt så tycker inte jag att våra skattepengar ska gå till någon jävla telefonist som sitter och tar emot samtal från stackars små barn som blir slagna hemma. Är dennes morsa så jävla dum och väljer en karl som slår hennes unge då får väl ungen skylla sig själv? Eller?
NI borde tänka er för!

Nu ska jag fara till stan och gå på föreläsning. Påvägen hem ska jag springa in på kliniken och slänga upp brösten! Jag har fått klart från kommunen nu, ni skattebetalare ska betala min bröstoperation! Nice!

2 kommentarer:

  1. Hej! Måste göra ett inlägg i örondebatten=)
    Kan förstå att du vill "fixa" din sons öron för att undvika mobbning. Men sänder du inte lite fel signaler till honom då? Att han inte duger som han är? Du som blivande lärare kommer jobba med massor barn som ser olika ut och din uppgift är bla att lära de barnen att alla ser olika ut med de duger som de är. Blir väl lite dubbelt om du självt valt operera din unge för öronen?!
    Förövrigt är det en väletablerad myt att öronen växer livet ut, inget som har gått att bevisa genom forskning. Självklart är det så att det är en operation som man får bekosta själv. Alla former av skönhetsingrepp är det. Och det räknas som det då din son inte har några åkommor av utstående öron. Men tycker du att det är rätt så kör på det! En mamma vet alltid vad som är bäst för ens barn./Emma

    SvaraRadera
  2. Hej på dig!
    Har läst din blogg mycket och måste säga att du har så gulliga och fina barn :).

    Det här med att du vill operera din sons öron tänkte jag lägga till en liten kommentar om.
    Det kan faktiskt vara så att hans öron kommer att växa in med åldern, min pappa hade väldigt utåtstående öron när han var liten, också en kompis son men hans öron växte in efter några år. Du kan ju kanske vänta tills han blir 6-7 år gammal!

    Bara ett litet tips ifrån mig :) Hade så bra!

    SvaraRadera