onsdag 3 november 2010

Tights is tha shit!

Mina små, nyduschade prinsar när de pussade varandra godnatt igårkväll <3

Ja, jisses, idag är jag iaf utsövd! Somnade vid 19.30 när jag nattade Elton och vaknade inte förrän vid 5 då jag hämtade in Elton till oss och så sov vi i tre kvart till :) Dock är jag sjuk, har superont i kroppen och i halsen och näsan är igentäppt. Skönt att jag ska plugga hemma idag för jag tar mig nog knappt upp ur sängen:(

Gårdagens föreläsningar var såå tråkiga. Där står de och föreläser om kommunikation men kommunicera kan de inte. Mina tankar var inte på föreläsningen utan vi satt och skrattade åt alla puckon som satt runt om:)

Eftermiddagen var dock tokmysig då det var fika på dagis. Ellioth blev överlycklig när vi kom och han ville bära omkring på sin lillebror och visa upp honom för alla. Och Elton som brukar vara så kinkig gick omkring (ja, han släppte och gick hela tiden!) till fröknarna och busade. Lite läskigt blev det dock när han inte hittade tillbaka till sin kära mor, då var paniken nära :)

Och jag skrattar såå åt pappsen... Jag köpte nämligen tights (svarta dock, men från flickavdelningen) åt Ellioth häromdagen vilket jag tycker är skittufft, och hur skönt lär det inte vara att leka i? Men pappsen, han skämdes ihjäl. "Du får lämna på dagis om ungen ska ha tights", haha. Han fick ha en stor, tuff t-shirt till men då såg det enligt pappsen ut som att han hade tunika :) Gissa om M skämdes ögonen ur sig igår på dagis då:)? Yes, he did. "Ingen annan pojkunge har ju tights ser du väl!" Så igår köpte jag tights till Elton också och idag ska han få ha dem med en tight piké till, undrar vad pappsen säger om det?
MER TIGHTS TILL KILLARNA!

1 kommentar: