onsdag 3 november 2010

Gå till tidningen?

Jag är så satans trött på allt som hänger på mina axlar hela tiden. Allt som måste göras och allt som måste planeras. Tiden finns ju inte liksom? Jag är en människa som kräver åtta timmars sömn och nae, då går dygnet verkligen inte ihop. Men jag prioriterar faktiskt sömnen framför allt annat för annars skulle jag inte orka med...

Mitt knä dödar mig just nu. Gick hos sjukgymnast förut och har fortsatt med dem övningarna jag gjorde där men de funkar inte längre. Det har blivit något helt annat. Förut gjorde det ont när jag rörde mig, nu gör det ont när jag sitter still. På föreläsningarna får jag nästan panik, där kan jag inte sträcka ut benet. Det knastrar och knäpper sådär härligt i det också. Men ringer jag vårdcentralen nu får jag väl en tid nästa höst och då kommer jag ändå missa den. Jag orkar liksom inte. Försökte testa med Familjeläkarna, men de tog inte in nya patienter. Som sagt är det fler än vi som väljer privat.

Ellioths öron... Jag fick ett brev av vårdcentralen där det stod att vi skulle återkomma när han blivit åtta år, om problemen fortfarande kvarstod, för då har öronen slutat växa. JÄVLA INKOMPETENTA NÖTTER, öronen slutar aldrig växa! Jag accepterar inte deras svar så jag kämpar vidare. Igår och idag satt jag och ringde och ringde och ringde till en privat barnläkare. Han har inget system med telefonkö utan man får liksom ringa om hela tiden då det är upptagetton. Idag ringde jag 25 ggr på 30 min, sen var telefontiden slut. Samma sak igår. Mailade ett par andra privatkliniker idag så jag hoppas få svar från dem. Känner mig så jäkla hjälplös, vet inte vart jag ska vända mig? Har försökt ringa bvc för lite tips, vilka har teletid mån-fre 8.15-9, men denna vecka får jag bara svaret: "den du söker återkommer imorgon kl. 08.15", men de gör de ju inte? Ska man behöva gå till tidningen för att få hjälp idag?

Ringde tandläkaren då min lagning lossnat igen och min tand isar sönder. Den 13:e december hade de den första tiden. Min tandläkare jobbar ju bara en dag i veckan. Frågade om jag var tvungen att ha just henne och ja, det är bara hon som jobbar med lustgas. Och de är den enda kliniken i stan som arbetar med lustgas. EN tandläkare i Linköping arbetar med lustgas och hon arbetar bara EN dag i veckan, alltid måndagar (= jag har alltid skola). Alltså, hur tänkte de?

Jag ger upp.

Btw hade vi en skitmysig eftermiddag ute hos min syster. Ellioth är helt tokig i Rasmus och de busar hela tiden!

Nu ska jag sova, imorgon är det föreläsningar hela dagen!
Godnatt!

2 kommentarer:

  1. maja (ylvas mamma)3 november 2010 kl. 23:11

    Susan på folktandvården i rimforsa jobbar öed lustgas. Där åker jag. (inte för det, men hörde dit förut och vägrar byta från henne när jag flyttade.) /Maja

    SvaraRadera
  2. Det finns en privat läkare i Norrköping (ortoped) som är kanonbra, för ngr ar sen fick jag tid där en vecka efter jag ringde och da hade jag inte ens stora problem. Rekomenderar honom för ditt knä. Han är landstingsansluten ocksa sa det blir inte dyrare än ett besök hos landstinget heller.

    Håkan Zetterberg
    Privata ortopedmottagningen
    Olai Kyrkogata 50
    602 32 Norrköping
    011-10 40 70

    SvaraRadera