torsdag 4 november 2010

Thanks!

Elton scannar åt mamma på Maxi idag.

Tog med mig prinsarna och åkte och handlade efter föreläsningarna idag. Det är ju 1-årskalas hela helgen så det lär ju gå åt lite... Vi har ju fullspäckat schema både M och jag så den här gången blir det inget hembakat, förutom tårtan. Men även dem får bli simpel då inte tiden finns som sagt. Men gott blir det :)
Lördag är det barnkalas där Eltons (och Ellioths) bästa vänner med föräldrar kommer. Söndagen innebär släktkalas, vid lunch kommer släkten från pappsens sida och på eftermiddagen de från min sida. Full rulle med andra ord men galet roligt!

Tack alla söta för era fina kommentarer, visste att jag hade er på min sida! De andra är bara bittra människor som inte inser hur samhället ser ut idag. Stackars deras barn när deras föräldrar står kvar på Stenåldern och trampar och inte ser det själva! Att en sån här liten sak kan göra människor såå upprörda! Kan man förhindra att ens barn far illa så bör man göra det, annars borde man inte få vara förälder! Mina pojkar är finast i världen och de är värda att behandlas därefter också! Om någon kan uppfostra sina barn så är det jag!

1 kommentar:

  1. Lilla Jonathan har fått sin fars öron som står ut endast upptill och jag tycker ju såklart att det är hur gulligt som helst och Oskar också, men det var Oskar som sade att det kanske går att göra nåt åt och jag mena på att nej, varför då?? Dom är ju så fina och det är ju han... Då sade han att ja, det var inte du som var mobbad för dina öron i skolan heller... Redan då. För 15 år sen liksom... Så nu är jag väldigt kluven istället. Man ska göra det som känns rätt för sina barn för man vill ju verkligen inte att dom ska komma hem och gråta för att någon sagt nåt elakt om deras öron =( Kram till er!!! Ha en härlig kalashelg :D

    SvaraRadera