lördag 5 maj 2012

När gnäll och klagan lönar sig

Ibland är det bra att gnälla;-) Det tog ju bara 10 minuter så sprack det upp, och strax innan 11 blev det klarblå himmel och förblev så till klockan 18 (då svarta moln dök upp).
Vi började dagen med en 5 kilometers promenad längs stranden... M tyckte det var jätteonödigt då han hade ont i benen sedan gårdagen och dessutom kostar bussen mer därifrån (trots att det är närmre stan) men vi traskade på och pausade med lite snäckplockning på stranden. Ellioth önskade sig en fotbollströja och så snäckor, så klart ungen ska ha snäckor :D
Därefter blev det lite sollapande på busshållsplatsen då fem fullproppade bussar passerade innan vi fick plats på den sjätte. Det är vid sådana tillfällen det är skönt att ha semester och inte känna någon stress :)
Vi hann vara fram till stan innan det var dags för en paus igen. Vi satte oss på en mur på ett torg och bara pratade och myste. Därefter gick vi 100 m till och hittade ett supermysigt fik på nästa torg, så där var vi tvungna att stanna för lunchintag :) Vi satt och stekte i solen i 1,5 timme innan vi satte igång med lite shopping igen... Fotbollströjor till grabbarna inhandlades såklart och jag hittade världens finaste klänning på Mango! Den kommer passa perfekt till sommarens stundande bröllop :) Vi har shoppat så mycket att vi fyllt en hel väska och jag ska visa er när vi kommer hem :)
När vi kom hem från Palma var våra väskor överburna till ett annat rum, det lönar sig att klaga också ;-)

Nu är middagen intagen och vi ska ge oss ut på jakt efter en busshållsplats där bussen till flygplatsen stannar! Imorgon åker vi ju hem igen och denna gång tänker vi inte bli lurade av någon dum taxichaufför (när vi kom hit slutade taxametern på 15 euro men så tryckte han på några knappar och vips blev det 22 euro :S).
Innan hemgång (18.55 lyfter flyget) ska vi fördriva en dag i spöregn tydligen... Kul, jag som hade tänkt sola :( Men 2/3 dagar med sol måste ändå räknas som godkänt?! Och gnäller jag lite imorgonbitti också så kanske solen kommer fram ;-) Det vore ju kul att få inviga någon av mina tre nyshoppade bikinis ;-)

Bilder från dagen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar