måndag 28 maj 2012

Fittrafikanter

Nyss var jag så jävla arg att jag bara ville hänga mig på tutan samtidigt som jag skulle hänga ut genom rutan och spotta folk i ansiktet! Folk beter sig som fittor, rent ut sagt, i trafiken! Egoistiska, jävla fittor!
Påväg till Maxi fick jag tvärnita då en bil körde in i en rondell mitt framför mig! Kärringen (20 år ca) hade ett äpple i munnen så hon kunde väl inte använda bromspedalen samtidigt förstås!
När jag sedan skulle backa ut från min parkering på Maxi kom alla stans fittor verkade det som... Jag börjar backa ut, smygandes men det kommer sjuttioelva bilar och ingen släpper ut. Efter en stund blir det tomt och jag backar men nej, då kommer en bil i 110 km/h och blåser förbi bakom. Då börjar bilen bakom mig också börja backa ut, i turbofart, och jag tvingas slänga i ettan och rejsa framåt. Idiot alltså, förhoppningsvis stelopererad i nacken! Sedan försöker jag backa ut igen och när jag är halvvägs ute tutar en biljävel... Om de jävla puckona kunde lära sig att vänta skulle de ju få en jäkla parkeringsplats men de är ju för dumma för att förstå! 95% av befolkningen förtjänar ju inte sina körkort!!

Träningen gick bra iaf, bodypump är så satans kul! Och visst börjar bicepsen synas? På riktigt:)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar