onsdag 16 maj 2012

Jotack, synd att klaga...

Det är sådana här dagar man blir LIVRÄDD för framtiden. Livrädd för att bli gammal. Träningsvärken från helvetet, det är så illa att jag knaprar Panodil alltså :) Jag har vaknat 73 gånger inatt och haft dödsångest, på riktigt! På det skulle jag visa ett afropower-steg för brudarna igår och knyckte till knät. Det är helt paj och ser ut som en boll :S
... Och så är det Afropowerdance ikväll, veckans höjdpunkt! Jag tänker gå dit och se hur mycket jag kan göra! Stå på ett ben (aj för träningsvärken i det låret!) och hålla armarna still för att inte dö av träningsvärken i bröst och biceps! Låter som jag kan bli genomsvett ikväll... Eller... Nåt... Passet är inte fullbokat, annars hade jag kanske gett platsen till någon som kan utnyttja den bättre :)

Annars då... Förutom de där krämporna känner jag mig smal iaf! Och jag känner mig glad trots att dagen kommer bestå av 8 timmar sannolikhetslära! Det är ju helg redan ikväll... Och jag ser verkligen fram emot det där onsdags-, fredags- och lördagsmyset bestående av... Tadaaaa, shakes! Jippi liksom.

Aja, ska avsluta detta svammel och ta tag i matten igen... Tjohooo!

Och vad menade den söta (?) lilla duv(-jäveln!)an med det här? Att jag behöver putsa mina fönster? Hmpfff!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar