söndag 27 maj 2012

Dr. Sofia till er tjänst!

Idag ni har det hänt grejer på bygget. I ett har vi fått rycka ut med sjukväskan för att plåstra om skrapade knän och stukade fötter. Jag fick min första "riktiga" utryckning till en liten tvåårig flicka som trillat ur sin vagn (mamman tittade bort i 1 sekund), rakt på huvudet, gjort en kullerbytta och slagit upp ett jack i pannan. Jag tejpade såret och därefter handlade det mer om att ta hand om en ledsen mamma. Jag skjutsade dem till entrén samtidigt som vi ringde 1177 och lite senare kom ambulansen och hämtade upp dem för observation. Mamman var orolig att flickan hade fått hjärnskakning för hon blev så slö och ville bara sova...
Alla personer vi hjälper litar verkligen på oss och våra råd. En dag HLR och DHLR är vad jag har i bagaget liksom... Men oj vad kul det är att kunna hjälpa människor!
Dagen har även bestått av att glida runt på Segwayen för att leta reda på borttappade män och barn ;-) Jag älskar mitt jobb ännu lite till idag ;-)

Nu har jag precis tryckt i mig ett Happy Meal, bara för att jag var värd det! Efter att jag har fixat klart med fallstudien, plockat in all tvätt och duschat blir det soffhäng med rabarberpaj och vaniljsås! Bara för att jag var värd det var det ja ;-)

Mina finaste hjärtan igårkväll <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar