onsdag 17 september 2014

Ingen medvind alls



Mina hjärtan, mitt allt <3

Den här dagen har varit så jäkla bra, fram tills nyss. Knappt någon huvudvärk och jag har kunnat äta både lunch och middag utan att må illa men så nu ikväll, pang- sådan huvudvärk att jag knappt ser något :( Det kan ju inte vara bra en hel dag liksom...

Lämnade skruttarna på skola/förskola imorse och drog mig hemåt igen. Jag satte på musik och drog igång lite städning men jag tog det väldigt lugnt. Det som i normala fall tar 1,5 timme att städa tog 3. Därefter kom mannen hem med lunch, en dusch på det och sedan sov jag en liten stund. Jag gick och hämtade hem kidsen igen till strax innan 15 och vid 16 bar det av till sjukgymnasten, trodde jag. Sköterskan jag pratade med i fredags sa att jag skulle till vår vårdcentral men när jag väl kom dit (10 min innan utsatt tid) var det i stan jag skulle varit, så jag missade min tid :( Strax därefter ringde min barnmorska med lite tråkigt besked också... Det där med bara lite medvind sket sig. Men hälsan går före pengarna så att säga..

Efter middagen for vi till Ljungsbro där grabbarna klippte sig och så vinkade vi av mormorn och morfarn som åker till Turkiet imorgon. Maxi en sväng påväg hem, tvätt och vikning på det och nu har jag precis sövt kidsen. Hur tar man det bara lugnt och tar hand om sig själv?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar