onsdag 24 oktober 2012

Tio år senare...

Jo, då var det dags... Det var tydligen tio år sedan jag tog mitt körkort vilket betyder att man tydligen måste förnya det. Killen i fotoutiken undrade om jag var nöjd med vad jag såg på skärmen (fotot) och jag svarade väl likt "jag ser ju inte riktigt ut som på kortet på mitt nuvarande körkort men det har ju gått ett tag sedan dess...". Är det nu man ska inse att man inte är 18 längre? Är det därför man måste förnya aset? Buhu! För att citera Mange: "Du ser ut som ett litet barn på ditt körkort, på nya kortet ser du ut som en kvinna!". En fucking kvinna? Tur att jag är 18 i huvudet. Usch, kvinna?? Efter lite klagomål fick jag det till att bli MILF istället, det gillar jag bättre ;-) Men fy så förskräcklig jag blir på bild...Jag fick aldrig den där fotogenetiska genen. MEN det måste väl betyda att jag är snyggare i verkligen (än på bild!)? Ja, så säger vi...!

Jag har blivit helt manisk sedan den där morgonen jag vaknade och såg mig i spegeln för att upptäcka alla rynkor som kommit över natten. Jag tittar på alla jämnåriga för att se om de också har rynkor och jo, så är det faktiskt. Snacka om lycka :) Men men, som sagt är bara åldern en siffra...Och det är siffran man är i huvudet som räknas ;-) (väl?)

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och somna. Det är jag värd efter dagens TVÅ träningspass. Först körde vi 30 minuter CX (core) och därefter 55 minuter Bodycombat. Det först nämnda går jag på en gång i kvartalet och varje gång blir jag påmind om varför det är just tre månader mellan gångerna, fy satan vad träligt det är...!!

Natti, imorgon är det universitetet (Norrköping) all day lång. Examinationer it is!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar