måndag 22 oktober 2012

4 på 4

Ja, 4 kilo ska bort på 4 veckor! Lisa och Tessan valde att utmana mig så nu jäklar kör vi! Jag började dock detta med att avboka mitt bodypump-pass ikväll. Jag var inte sugen men mest berodde det på att jag har en febrig kille här hemma och för att M och min pappa håller på att bogsera bort M:s trasiga bil. Detta innebär att en långpromenad med grannen, Jessica, lite senare passar bättre!

Jag skriver två examinationsuppgifter denna vecka och då är det ju självklart att någon ska vara sjuk. Det vore ju synd att bryta trenden liksom. I fredags kväll slog ju Ellioth till med lite feber och det höll i sig även i lördags. Igår var han så gott som feberfri men förskolan vill ju ha en feberfri dag innan barnen kommer tillbaka (för att de ska orka med verksamheten-bra regel!), så idag fick han först följa med mig till biblioteket (för gruppexamination) en stund för att sedan bli hämtad av morfar. En timme innan han skulle komma hem ringde mormor och berättade att hon hade en liten ledsen kille där hemma med hög feber... Ja, så imorgon blir en dag till hemma för honom! Trött på höst och alla sjukdomar den bär med sig...

Nu ska jag ta tag i lite sysslor innan det är dags för promenad!


Imorse sa den här lilla killen såhär till mig: "Nu börjar den här pjamasen väl att bli för liten iaf mamma!?". Mitt stora hjärta vill inte ha tjejkläder längre. Jag kontrade med att ge honom rosa nappflaska också :)


Snuffe var och postade ett brev till sin lilla Skåne-Alicia idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar