onsdag 31 oktober 2012

Nattstund har guld i mun :)

Redan klockan 01.00 inatt hade min dag blivit bra. Elton kom insmygandes och kröp ner bredvid oss och lyfte upp min arm för att krypa ner under. Han somnar om på en sekund när hans mor ligger och snuffar honom i nacken, mys! Vid 05.00 kom nästa skrutt in och då hade Elton rullat över och låg mot sin pappa så då fick jag snuffa nästa skrutt i nacken. Det blev dock himla trångt så jag hann inte somna om innan klockan ringde vid 05.30 men det gjorde inte det minsta. Det är så himla mysigt när prinsarna kommer in till oss för det händer så sällan!

Tåget valde även att gå, och det i tid och innan dess hann jag stå och njuta över denna vy en stund! Nästan lite magi sådär på morgonkvisten.
En tråkig föreläsning och jag körde Quizkampen istället och därefter var det "övningar" i en köttbulles väg genom kroppen för att slutligen bli avföring. Vår grupp är inte så seriös för tillfället och det var mer snack om snoppar och avslag än det var övning om matspjälkningen :) MEN jag gillar´t!

Mange fick VAB:a idag då det Ellioth behövdes tas till vårdcentralen. Förskolan var lite orolig då Ellioth haft diarré under gårdagen (han har haft det sedan han blev sjuk förra fredagen)vilket är förståeligt då man inte vill ha magsjukeepedemi bland barnen. Ungen var helt frisk och han smittar inte så imorgon blir det dagis igen. När man haft diarré kan det ta ett bra tag innan magen ordnar upp sig helt enkelt!

Nu ska vi strax dra iväg på lite småärenden innan viska spana på en lägenhet i Lambohov! Därefter är det dubbelt träningspass som gäller för mig. Både CX och Bodypump ska genomlidas, med betoning på GENOMLIDAS. Min träningsvärk är verkligen inte att leka med. Magen är dock lugn men alla andra muskler är hela paja :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar