fredag 26 oktober 2012

Mest vansinnig

I skrivande stund är jag helt j*vla frekking VANSINNIG! Jag och teknik har aldrig gått hand i hand men idag alltså, ÅHHHH. För det första tar det TRE veckor för 3 att skicka ut ett brev. När jag får brevet står det att 350 kronor kommer läggas på min nästa faktura men det där j*vla 350 kronorna har jag redan betalat i butik, redan där var jag vansinnig liksom. När jag följer instruktionerna i brevet (jag ska låsa upp mobilen!) blir det direkt strul och det fungerar inte alls som det står. Jag ringer kundservice och frågar om jag kan gå in i butik och få hjälp men det tror dem inte att jag kan. Jag åker vansinnig till 3-butiken och ber dem hjälpa mig. Jag vill att de ska koppla in min telefon i sin jädra dtor men det kan de självklart inte göra. Jag förklarar problemet och killen har direkt lösningen och plitar ner den på ett papper. Jag blir lycklig och far hem och kopplar in mobilen igen. Nu skulle jag bara högerklicka och välja att göra en säkerhetskopia men vad finns att välja på när jag högerklickar? Ingen fucking säkerhetskopiering iaf! Jag ringer kundservice, VANSINNIG! Tjejen frågar runt bland kollegorna men ingen har lösningen på mitt problem. Så vem i helvete ska hjälpa mig nu då?? När det här är löst (och jag bytt operatör- ALDRIG MER 3!!!) ska jag gå in i butik och kräkas på första bästa säljare! De är så j*vla sämst hela högen!

...Och sen var vi på Busfabriken idag. Till en början var det jättelugnt och skönt och vi hade superskoj! Efter en stund började det trilla in helt vansinnigt många mörkhyade människor (inget illa menat!)! Både vuxna och barn var klädda i kostymer och fina klänningar. Efter en stund slog det mig (alla slöjor!) att de ju faktiskt var muslimer och firar sin typ "Jul" (Eid?) nu. Och tyvärr blev det en kulturkrock där. De barnen är inte alls uppfostrade på samma sätt som mina barn som blev översprunga, puttade och knuffade till tårar. Det slutade med att vi faktiskt fick ta och åka hem. Det är absolut inte de här barnens fel, och inte deras föräldrar heller då de kommer från en kultur där man lever annorlunda. Det blev bara en kulturkrock helt enkelt. Samtidigt som jag var vansinnig på ungarna som gjorde mina barn illa så var jag ju helt förälskad. Jag fullkomligt ÄLSKAR mörka barn, jag tycker de är så vackra allihopa, och jag drömmer om att adoptera ett en dag!

Och det här "4 på 4"... 9 hg har jag gått ner den här veckan men jag gick säkert upp dem precis då mannen ställde en popcorn-skål mitt framför näsan på mig, tack för den liksom! Jag behöver ju ett hekto till den här veckan ju...KÄMPA!

Bilder från dagen: (Mitt ex Robin var med, han är en riktigt lekfarbror:))






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar