fredag 12 oktober 2012

Du bestämmer dagen!

 Tummen upp för att åka till mormor & morfar!
 "Raise your hand-pic" för att få 30% på Bikbok :)
 Vad tråkigt att jag glömde frukost...
...och tvingades äta det här :)

Jag har haft en helt fantastisk dag hittills. Det handlar ju mycket om hur man börjar dagen har jag nu insett, 28 år gammal. Ett knep (för att få en bra dag alltså) som verkligen funkar för mig är att med flit glömma frukosten för att då tycka synd om sig själv och "tvingas" köpa den på Espresso House istället ;-) Precis så gjorde jag imorse! Dessutom flirtade jag lite med personalen så jag fick byta ut min varma dryck mot en yoghurt och jisses amalia vad god den var. Grekisk yoghurt med honung i botten. Jag skulle kunna "råka" glömma frukosten varje dag, så mycket älskar jag EH:s frukost :)

Efter fyra timmar med grupparbete på biblioteket tog vi helg och min mamma kom och hämtade upp mig i stan. Vi åkte och "räddade" (ja, grabbarna uttryckte det så!) grabbarna på förskolan så de slapp äta mellis. Haha. Jag hade blivit vansinnig om jag gick på grabbarnas förskola nu och mina föräldrar hann att komma precis innan mellis. De har ju en egen kock så här består inte mellis av någon torr knäckemacka utan idag kom det en stor form med något gratäng-liknande från ugnen. Jag försökte till och med med den där "Men jag kanske kan äta istället för grabbarna?" men den verkade inte gå hem :)
Mormor tog i alla fall med sig grabbarna hem och det är inte för att som Ellioth berättade för fröknarna imorse att "mamma och pappa vill vara lite ensamma hemma" utan det är för att vi ska åka till en "tråkig affär och vara där hela dagen!". Yes, imorgon tar vi en liten tur till Ullared :)

Nu kommer snart mannen hem och vi ska åka iväg och köpa något gott till kvällen. Kvällen blir dock tidigt eftersom vi tänkt åka rejält tiigt för att vara där till öppning så vi kan komma hem och hämta hem våra prinsar skapligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar