tisdag 16 oktober 2012

Förvirrade tårar



Barnrum redo för photosession (en orkidée ska till i fönstret och lådorna under sängen ska väck!)!

Här hemma städar och plockar vi ihjäl oss. Jag som inte tycker att vi har så mycket grejer men tji fick jag. Har vi rensat undan en fjärdedel av kidsen grejer kanske och det gick för ca 4 flyttkartonger, en säck (med gosedjur) och massor löst plock som gunghästar och pallar. GALET! Vi har fortfarande massor pyssel kvar så denna kväll lär bli lång. Jag spyr på det här, hatar det här, jag vill inte det här...samtidigt som jag visst vill. OM jag ser till vad jag vill kunna ge mina barn. Annars skulle jag vilja stanna här föralltid! Jag har inte gråtit nådigt med tårar idag alltså, det här är så jäkla känslosamt för mig. MEN ingenting är klart än, kanske blir vi kvar här ändå... (men det är ju god tid to move on som sagt!). Delade känslor och tankar, jorå!

Annars har dagen bestått av grupparbete på biblan följt av en eftermiddag med griniga kids. Vet inte vad det var med dem idag men det var mycket tårar. Inte det mest optimala när jag själv haft jordens huvudvärk exakt HELA dagen. Jag fick dock brev från VC igår (bara en vecka för sent) där det stod att jag är frisk, så då är jag väl det. Undrar bara var den ständiga huvudvärken och den där mattheten och tröttheten kommer ifrån då?

Imorgon ska jag till barnmorskan innan det är grupparbete igen. Jag behöver nya minipiller men jag har redan gjort klart för dem att jag inte lägger mig i en sådan där gynstol. Jag kanske borde ta upp att jag inte varit och gjort ett sådant där cytologprov sedan jag blev kallad första gången också(är det när man fyller 20?). Jag fixar liksom inte det där med gynbesök efter min efterkontroll närjag fick Ellioth (snart fem år sedan!). Det gick inget vidare den gången kan vi säga. Barnmorskan var inte världens smartaste om vi säger så.

Nu är det dags att ta tag i den här älskade lägenheten igen! Nighty!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar