tisdag 3 april 2012

Tänkte jag ens?

Har varit i skolan hela dagen och haft muntlig examination, vilken jag tror gick bra. Jag var lite tveksam ett tag då alla klasskompisar asgarvade mest hela tiden medan läraren verkade vara världsmästare på att snörpa åt munnen sådär strängt... Men feedbacken var bara positiv så :)

Nu sitter jag och spanar lite hotell till vår weekend! Ett par stycken gissade rätt, och ja, det är Mallorca och Palma vi ska åka till! Vi har länge pratat om en weekend till bl.a. Prag men så kom jag att tänka på Palma och Mallorca, där får man ju verkligen allt på samma gång: Sol, värme, strand, "storstad" och shopping, perfekt ju!
Jag var ju där som au pair efter gymnasiet så jag har lite kännedom om var vi bör bo och vad vi ska se osv... Den 3 maj (Manges födelsedag) far vi och kommer åter på söndagen den 6:e! Jag känner redan en galen längtan :) Mys att ha något att se fram emot (och sen Kreta en månad efter det)!

Ikväll har jag nog tagit mig vatten över huvudet... Jag har nämligen bokat in mig på dubbla zumba-pass! Hur tänkte jag? (Jag är svim- och kräksfärdig efter ett pass liksom...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar