onsdag 4 april 2012

Skolkare

Idag hade jag seminarium mellan 9-12 egentligen men jag sket faktiskt i det! Det första jag hoppar över bör tilläggas! Hade inte läst litteraturen som skulle läsas och då tycker jag inte att det ger så mycket att gå... Så jag blev hemma för att ta igen litteraturen istället! Fram till lunch satt jag hemma vid köksbordet men nu har jag flyttat ut i solen :) Jag fullkomligt älskar när man kan plugga ute... Jag har mycket lättare för att läsa då samtidigt som jag får lite färg på nosen, grym kombo ju!

Idag är Ellioth tillbaka på dagis! Det började ju med ett 60-tal koppor på bålen och ryggen i fredags. I lördags hade det kommit en på benet och några stycken på ena armen också samtidigt som de på bålen och ryggen hade blivit ordentligt stora. Vi smörjde tre gånger om dagen med salvan vi köpte trots att han inte kliade sig, kanske värkade den förebyggande, och igår var alla koppor torra. Han fick, tack och lov, en väldigt lindrig släng av detta!
Nu väntar vi på att Elton ska få det också, men vi får väl se :D

Idag fick barnen vara utklädda till påskkärringar eller påskgubbar på dagis. Ellioth var superglad då han älskar att klä ut sig... Den lilla herrn var inte lika entusiastisk, haha! Han gjorde det mest för att göra precis som storebror (som alltid) men fräknar vägrade han :)
Mina älskade hjärtan<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar