fredag 6 april 2012

Pissed as hell

Började tvivla på mänskligheten idag... Har varit på Blomstertorget och köpt tulpaner och när jag backar ut bilen står det en annan bil och väntar och vill ha min parkering. Han håller ut för att lätt komma in vilket tvingar mig att möta honom på fel sida. Då kommer det en gubbjävel och kör upp sin nos emot min vilket gör att jag inte kan köra framåt och eftersom jag står för min parkering kan inte den bilen som väntade på parkeringen köra in. Gubbjäveln vägrar backa vilket tvingar den andra bilen att köra därifrån och välja en annan parkering, och jag tvingas backa samtidigt som idiotgubben fortsätter köra framåt och jag kan knappt komma över på rätt sida. På det sitter gubbjäveln och pekar finger åt mig. Lite ömsesidigt samarbete på en parkering, vad är det liksom? Ghahh!
Efter den incidenten går jag in på Willys och när jag betalat mina varor och ska packa ihop dem står det en kundvagn ivägen så jag får liksom tränga mig in mellan kassorna för att ha plats att packa mitt. Då tränger sig en man i 40-årsåldern, välklädd i kavaj, också sig in där från kassan bredvid och detta mosar mig in i kanten vilken gör ont så jag får fram ett litet "Ursäkta?!". Idioten svarar då "Flytta på're!"... Okej? Vafan är det med folk liksom?
Dessa två händelser vägs iaf upp mot en trevlig förmiddag hos fam. Theo och Hugo där grabbarna busade loss, jag snackade skit med föräldrarna och M var hemma och städade (jag städade själv förra veckan!) :) Det bästa var när vi gick dit och jag får lite panik för att, vad jag tror är, en likbil står utan för grannporten och jag tar barnen i händerna och rusar förbi för att vi ska slippa stöta på någon döing. Jag ringer till M med gråten i halsen och berättar om den läskiga händelsen och minuterna senare messar han: "Vilken tur att de har en bilbarnstol bak i "likbilen"!", haha!

Två lyckliga grabbar påväg till sina bästisar. Lyckligast var nog Elton i sina rosa, fina stövlar ;-)
Och så Elton nyss när han sov gott under sin nap <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar