onsdag 25 april 2012

Dansa, pausa, dansa, pausa?

Den här dagen har verkligen gått i ett, jisses alltså :) Var på universitetet vid 8 då det var dags för en muntlig examination, vilken gick bra, tror jag. Vid 10 rymde jag därifrån (hade eg lektion 10-12 också) och mötte upp Mange utanför banken. Lånet är klart, nu ska det sista bara lösas i helgen och sedan ska ni få veta ;-) Efter den lilla snabba daten mötte jag upp exet på Bikbok och tur var ju det:) Det var helt GALET med folk så honom ställde jag i kön direkt, haha! Jag hittade en tröja och ett par glasögon så köa var jag ju tvungen till... I 50 fucking minuter köade vi :( Men när man väl stod där i mitten kunde man ju inte hoppa ur liksom! Därefter (efter den hemska upplevelsen enligt R) tog vi en lunch på Donken där vi hade lite mer tur med köandet ;-) Robin rusade sedan vidare till jobbet och jag var tvungen att shoppa anteckningsblock till eftermiddagen. Efter det sprang jag till Forex och växlade till mig Euro (om en vecka åker vi!), till Hemköp för att köpa bananer till mellis och sedan hann jag en runda till på det andra Bikbok:et:) Jag fann självklart en tröja och var tvungen att köa i 15 min till ;-) Kärade även ner mig i ett par sandaler som självklart inte fanns i min storlek :( MEN, butiksbiträdet i kassan hade lagt undan ett par 36:or till sig själv som hon, när hon såg min besvikna min, sålde till mig istället! Hur gullig? Jag fick nästan tårar :)
Därefter sprang jag till bilen för att gasa till universitetet igen där vi började en ny kurs. Det roliga är att Mange berättade om en hemsk lärare han hade när han läste sannolikhetslära och statistik och tror ni inte det var honom vi också fick. Mange sa en gång: "Om du vill syssla med annat på föreläsningarna så sätt dig bara inte längst fram, han tittar endast på första raden!". Och om vi säger såhär, han var så blyg att han inte ens tittade där. Det enda han hade ögonkontakt med var tavlan, katedern och golvet, haha! Alltså jag kunde inte koncentrera mig för gubben gjorde mig helt nervös av att han var så nervös :) Denna kurs kommer bli intressant...!
2 h föreläsning och 1,5 h lektion senare smet jag iväg igen, denna gång till simhallen för träning- Afropowerdance! Sandra (instruktören) har ju stenkoll på mig (läser bloggen:)?) och hojtade direkt och frågade så att jag var frisk:) Det var jag ju inte men jag lovade att ta det lugnt. Men hur fasen gör man det? Kom på mig själv, när det var 10 min kvar, att jag kört järnet så först då tog jag det lite lugnt! ÄLSKAR verkligen träningen och den grymma kondition jag fått! Jag orkar liksom hur mycket som helst- nästan ;-)

Nu har jag precis sövt kidsen och väntar på att få inta världens godaste middag- fläskytterfilégryta med pasta, MUMS!

Hur snygga?? Jag är kär!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar