tisdag 24 april 2012

Man kan ju dö...

http://www.fitness-magazine.com/mars02/sjuk.html


Fick denna länk postad av en söt bloggläsare och efter att ha läst artikeln från början till slut fick jag lite småpanik över den där värken i hjärtat och armen. Jag somnade dock gott men vaknade några timmar senare helt genomsvett med ett hjärta som högg. Sprang upp och tog två Panodil och kunde strax somna om gott igen. När jag vaknade nästa gång var det morgon, inga känningar i hjärta och arm men istället mådde jag fruktansvärt illa. Jag bestämde mig därför att somna om och sova en timme till och när jag vaknade då mådde jag bra. 
Jag blev dock livrädd efter denna händelse, tillsammans med faktan i artikeln, och har bestämt mig för att hoppa träningen...Ja, i alla fall idag! Jag känner mig ju fortfarande hängig men förhoppningsvis övergår det till bara "förkylnings-känningar" imorgon så att jag kan köra mitt afropowerdance-pass då. Såvida jag tar det lite lugnt vill säga :)


Idag har jag intagit soffläge med datorn på magen. Imorgon har jag nämligen en muntlig examination i kritisk granskning av en studentuppsats men till detta ska även ett skriftligt dokument in vilket jag precis pulat klart med. Nu ska jag se över vad jag ska säga och läsa på den där studentuppsatsen någon gång till och sedan känner jag mig nog klar och kan gå och hämta hem mina prinsar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar