söndag 8 april 2012

Rubrik är överskattat

Imorse vaknade jag med världens träningsvärk... I axlarna :S Vi löpte och körde lite mage liksom. Haha, hur fasen lyckas jag?

Vi hade en lugn eftermiddag igår. Medan grabbarna lekte på sitt rum var påskharen här och lade ett brev utanför dörren och därifrån ledde ett fjäder-spår till "skatten"! Detta var väldigt spännande :) När väl äggen var funna blev det väldigt tyst och lugnt då prinsarna satte sig och mumsade godis framför en film! Sockret satt i länge och ungarna höll sig vakna till 21 och först därefter blev det lite egentid för oss föräldrar. Vi mumsade också lite godis och drack påskmust (bästa!)!
Alla presenterar sin påskmiddag på bloggen så det är väl bäst att jag också gör det. Här bjöds det på ris och fiskpinnar, haha! Och ja, det var Ellioth som bestämde menyn!

Idag tog hela familjen sovmorgon till 8 och därefter tog jag sovmorgon till 10 eftersom min j*vla karl snarkat som ett as hela natten och därför hållt mig vaken (det är få saker som gör mig så förbannad som folk som snarkar!)!
När jag vaknade slängde vi på oss kläder och gick ut i det fina vädret. I 1,5 timme höll vi ut för satan vad kallt det var! Nu ska grabbarna äta pizza, jag ska ta mig en shake och därefter far Ellioth till mormor och morfar och övernattar och då kryper Elton och jag ner i sängen och sover middag :)

1. Elton cyklar hem med dagens lunch :)
2. Elton har klätt på sig mössa och glajjer själv :)
3. Herr spex!

1 kommentar:

  1. sv: Allt handlar om avundsjuka men det är så onödigt att uttrycka sig så mot ett oskyldigt litet barn. Tack för att du dleade med dig utav eran historia. Själv tycker jag att utstående öron är bland det sötaste som finns :)) charmigt!

    Kram och jätte tack för dn kommentar!

    SvaraRadera