måndag 19 december 2011

Världens bästa måndag

Fick världens bästa brev idag, gissa om jag är lycklig :)!?

Var på universitetet strax innan 8 idag för att sitta och plugga med Emely. Min motivation är i botten nu och när man löser EN uppgift, och misslyckas med två, på två timmar blir jag inte mer motiverad direkt. Det är såå trist att uppgifterna är så satans svåra, man får ju ingen chans att lära sig liksom. Skit! Dessutom ska alla plugga på "lovet" men jag är ju hemma med kidsen, så det blir inget för mig. Den här tentan (20 jan) kommer jag aldrig fixa :(


Rymde lite tidigare från lektionen då jag skulle vara med och tävla om ett par glasögon hos Lensway. Kl. 12 släppte de ett "formulär" man skulle fylla i för att vara med. Namn och ort var det enda man skulle fylla i så jag trodde att något var fel och tryckte bakåt. När jag kom till samma sida igen och det inte var mer att fylla i denna gången heller klickade jag "skicka" igen. då kom det upp en sida där det stod: "Tryck inte bakåt, det är sista klicket som räknas". Smart Sofia, jättesmart! Så om det blir någon vinst är väl tveksamt, jag får reda på det imorgon!


Nu ikväll har jag (Mange var på gymmet) ramat in dagisfotona i STORA ramar och det blev sååå himla fint. Den ena ramen, med syskonkortet i, är 100x70 cm så den kommer täcka en hel vägg i vårt vardagsrum, sååå fint! De andra tvä är typ hälften så stora och kommer sitta i vardagsrummet, gaaalet fina! Jag får fota och visa er, gör antagligen det när min nya telefon kommer (LÄNGTAR!).


Nu ska jag fortsätta se mitt favoritprogram, SOS Västkust! :)


Natti!

1 kommentar:

  1. Du kommer visste klara tentan för du är grym Sofia! Du måste bara tro att du kan så kommer allt gå finfint! :)

    SvaraRadera