lördag 17 december 2011

Komiker


Älskade tokunge!

Ellioth och jag har precis varit ute på lite äventyr ensamma och ibland får den ungen sin mor att skratta så att hon nästan kissar på sig...
Först på Maxi. Jag har hittat en tröja som jag håller upp framför honom.
- Görsnygg du mamma, den vill jag ha!
Jag tar fram en storlek större samtidigt som jag mumlar att han då har lite att växa i, och måttar den framför honom.
- Men Gud mamma, den drunknar jag i!
Haha, jag kan säga att jag inte var den enda som fnissade då utan damerna som stod runtikring fick sig ett gott skratt också :)

När vi sitter i bilen hem börjar han snacka om att han fyller år i mars och att hans bästa kompis Theo fyller i januari. Han börjar planera sitt kalas han ska tillsammans med Theo och berättar att han minsann ska ha en megastor tårta med Blixten Maskin (ja, han kallar honom det!) på. Och så ska farmor och farfar komma på kalaset och av dem ska han önska sig pengar. Jag frågar då varför han önskar sig pengar av dem och ungen svarar:
- Jo, så jag kan köpa lite mat när jag blir stor. Då ska jag gå till affären ensam mamma och så ska jag köpa mig lite godis...Hihi!
Ja ni! När jag var liten önskade jag mig då inte pengar för att kunna köpa mat när jag blir stor :D

När jag vaknade imorse var jag mycket piggare. Halsen värkte lite men kroppen mådde mycket bättre, lycka! Åt mysfrukost och kröp ner lite i sängen igen och sedan for Ellioth och jag iväg. Förutom vårt stop på Maxi så var vi i Ljungsbro där jag fick lite slingor i håret. Väl hemma nu känner jag mig lite hängig igen. Skit också! Vi får strax besök av Johanna & Melle så några Panodil har fått slinka ner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar