tisdag 13 december 2011

Jag är tjock, han var svettig

HYGIEN. Vad fasen är det med vissa människor och hygien? Stod på löpbandet på gymmet (Friskis & Svettis, hade en fribiljett) och höll på att få avbryta och gå till toaletten och kräkas för att en kille bredvid luktade så jävla vidrigt. Man svettas på ett gym, visst, och det luktar, fine. Det kan jag stå ut med. Men när en människa luktar SURT, då är spyan uppe i munnen och vänder. Den här killen måste ha tränat i samma kläder sedan i våras, blivit dyngsur av svett och sedan låtit tröjan ligga kvar i väskan till nästa dag...och nästa, och nästa! Det verkligen stack i näsan och hade jag varit personen i tröjan hade jag svimmat och hamnat i koma! UÄK!
Kom igen, "en gång till jul" håller inte längre...!

Och det här med att banta, vart fan tog min diciplin vägen? 1,5 dag höll jag ut den här gången och nu sitter jag här med magen full av chips, choklad och lussebullar. När är det man börjar satsa på beach 2012? Efter nyår va? Det är väl då allas löften ska tas tag i? Jag får nog hänga på då. De där sista två kilona är inte två längre, utan dubbelt så många. FAN.
Men jag blir tusan lycklig av choklad, i en timme...Sedan ångest. Om man ändå kunde fokusera på den där ångesten. Sämst var det!

Och på tal om sämst... Dagen bjöd på ännu en föreläsning där jag endast satt och gapade. Helt borta. Skrev av det som stod från tavlan utan minsta reflektion av vad det hela handlade om. Jag vet att det handlar om funktioner, så långt är jag med, men det är det enda också. Hjärnan, slutar den fungera efter 27? Måste ha något med det att göra...Hmm...

Uppe på övertid, big time (men sov på soffan mellan 19-20)...Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar