söndag 25 december 2011

Hångelkalas

Händelserik eftermiddag. Tomten kom, och tomten gick med orden: "Hejdå barn, nu går morfar upp på vinden igen... Hrmm, tomten går upp på vinden menade jag ju. Ungarna hojtade glatt tillbaka: "Hejdå morfar!". Haha, det gick sådär va? Och tomten igår tyckte Ellioth var en låtsastomte, han hade ju utklädningskläder, mask och fyra öron :)
Jag trodde ju på tomten till jag var 9-10 år, Ellioth är redan tveksam :)

Vi har också byggt ihop grabbarnas snowracers de fick av farmor och farfar igår. Eftersom det är liiite dåligt med snö ute fick de åka inne... Eller ja, de drog varann på dem :)

Och så har vi fikat, med pizzamackor, och då är det viktigt med tända ljus tycker Ellioth. Han är så rolig för han kan inte säga Y så han säger U istället. "Det är så musigt när ljusen luser!" :) Sötungen!

Sen har grabbarna badat och där blev det hångelkalas. "Ska vi hångla lilla älskling? Det är jättemusigt!", och så hånglade de...

Och nu innan läggdags läste mormor Tomtebobarnen för grabbarna. De verkar gilla den lika mycket som jag gjorde när jag var liten!

Nu ska vi äta lite gröt och sedan är det nog läggdags. I det här huset är det släckt innan 22, vare sig det är vanlig måndag eller nyårsafton ;-)

God kväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar