söndag 4 december 2011

104 mil

Jag bangade!! Jag vågade inte läsa :D När folket började trilla in och jag trodde jag skulle läsa uppifrån den där predikstolen, då fick jag kalla fötter och "avanmälde" mig, haha! Tönt, I know!
Dopet var så fint, prinsessan var så söt och mat och tårta smakade så bra! Lätt värt de 104 milen vi kommer ha kört när vi kommer hem!
Sitter nu och tragglar motorväg. När vi startade var det stjärnhimmel och torra vägar men redan i Helsingborg började det storma och regna. Sedan har det varit snöblandat regn, i Ljungby full snöstorm för att sedan återigen bli snöblandat regn och temperaturen 1 grad. Vi har mött massor av saltbilar, krupit i 3 km/h och sett en bil inmejad i mitträcket... Jag tycker inte om att åka bil när det är dåligt väder alltså, livrädd!
Man blir så himla peppad på att åka bil också när gps:en säger: " Fortsätt rakt fram i 222 km..."! Okej liksom. När det var 40 km kvar innan det var dags att svänga började Mange göra sig redo, haha, för då var det ju snart dags:)

Nu har vi iaf passerat Jönköping och jag längtar hem till mina små prinsar där hemma! Jag ska krypa ner i deras sängar (ja, de sover ju) och snuffa dem i håret direkt vi stiger innanför dörren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar