torsdag 22 december 2011

Smått irri JAA!

Idag känner jag för Magnus som för granen. Skulle vilja skicka ut båda på balkongen...
Om vi börjar med granen... BARRen, de är redan överallt. Inatt hittade jag ett i sängen. Och de där små irriterande stråna kommer jag ju få drass med ända fram till midsommar nu, minst. De kommer krypa fram från lite varstans liksom.
Och Magnus (ja, när jag är sur tilltalar jag honom med hela hans förnamn, så han vet liksom!)... Imorse skulle vi ha sovmorgon ända till 7.30... Elton vaknar 5.20 så vi hämtar in honom till vår säng och vid cirka 5.40 har han somnat om och sover jättegott! Klockan 5.45 ringer Magnus väckarklocka (som han glömt stänga av, den ringer så dags varje vardagmorgon annars) OCH HAN KAN INTE STÄNGA AV DEN! Fortsättningen kan ni ju lista ut själva... Unge vaknar osv...

Och igårkväll... Att jag aldrig lär mig att aldrig skriva att det går bra... Mådde ju illa, och självklart messar Jessica (som jag varit nere hos både mån och tis) att Cornelia kräkts ner hela sängen. Jag kan säga att Mange var i affären på 5 sekunder och återvände lika snabbt hem med vitpepparkorn! Jag har knappt sovit inatt men jag hoppas verkligen att det bara är inbillning!

Dags att gå upp för att göra sig iordning för ännu ett tandläkarbesök. Sist fick jag ju panik och drog... Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar