måndag 5 december 2011

Slut som lärare

TRÖTT, är bara förnamnet. Hade satt upp mig på Vikariebanken idag, att jag var tillgänglig mellan 7.30-14, så jag fick stiga upp klockan 6 för att göra mig iordning ifall de skulle ringa... Och de gjorde dem! Lycklig blev jag när de bad mig vara på den skolan jag precis haft min praktik på :) Jag var dock i en etta och hade praktiken i en trea. Självklart uppmärksammade mina söta treor mig på skolgården och överöste mig med kramar, underbara underbara ungar <3 Det behövdes för klassen jag hade var en riktigt stökig klass. Det är nog lätt så, de har ju ändå bara gått knappt en termin. Redan efter en kvart ifrågasatte jag min utbildning, haha :D Jag fick dock rätt bra pli på dem under tiden jag gick emellan slagsmål och torkade tårar :) Så kan det vara! Nu har jag ju iaf tagit "oskulden" på att vikariera i en klass, och jodå, det var skoj!

Efter jobbet for jag hem och hämtade hem två trotsiga prinsar från dagis. Idag fick de klättra på bord, skrika och slåss för jag orkade inte tjata mer (efter att ha gjort det hela dagen på jobbet!) :) Vi fick även besök av Jessica, Cornelia och Charlie... Vi fikade, tjattrade och löste konflikter :D

Idag friskförklarade jag mig också. Näsan rinner, bihålorna värker och så lite lite hosta, men det får anses som att jag är frisk då för nu har jag fasen varit förkyld/sjuk i 5 veckor. Varvet på gymmet satt fint vill jag lova! 1,5 mil på cykeln (28 min), mage, lite axlar, lite biceps och lite triceps. Galet skönt!

Nu väntar en sen middag och därefter sängen. Imorgon är det universitetet för hela slanten!


Några bilder från dopet:

(De ni ser på bilderna är alltså huvudpersonen Alicia, hennes mamma Helena, pappa Måns, gudföräldrarna, och lilla faster Maja!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar