tisdag 27 december 2011

Storfynd i grannstaden

Jag har spenderat dagen i Norrköping med min fina systerdotter Fanny. Hon var lite down (jag säger bara KARLAR, vilka nötter!) och då hoppar moster in och muntrar upp :) Vi började på LAGER 157 där jag fyllde en påse med Bondelid-kläder och ett par Lundmur-strumpor :) Därefter korsade vi parkeringen och intog Barnens Hus i jakt på en ny barnvagn (vår är ju skev)). Där sprang vi på en riktig stjärnsäljare då det nästan var så att Fanny gick därifrån med en barnvagn (och hon har inte ens planer på barn ännu!), haha!
Sedan tjattrade vi loss över en lunch inne på Ingelsta shopping och efter det var tanken att vi skulle fara hemåt. Istället tog vi vägen förbi Babyproffsen där vi en stund senare fick lasta in en ny vagn i bagaget! Sjukt nöjd med en ny Phil & Teds för 1999:- vill jag lova. 75% rabatt var det på vagnen då de ska sluta sälja det märket, TACKAR :) Skulle jag lägga ut den på Blocket nu får jag minst 4000:- :)

Nu ska vi äta middag här och sedan ska jag springa ner till grannen och låna upp deras bebis över kvällen :) Stilla bebissuget behövs ibland, samtidigt som de behöver få vara bara Jessica och Christian ibland :D

1. Nya Bondelid-mysisar
2. Enkel tröja som blir så mycket snyggare med lite piffig rygg
3. FYNDET :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar