torsdag 22 december 2011

Jullov

Fråga mig inte om tandläkaren, det gick åt helvete! Till sist bestämde jag mig för att fortsätta behandlingen iaf, hur jag nu ska komma vidare...? Vilken normalt funtad människa tycker om smärta liksom?? Nej, för mycket snack och för lite verkstad med den där psykologen och tandläkaren alltså. Jag behöver en fet spark i arslet men allt handlar tydligen om att jag själv ska vilja... ÅHH! (med risk för att låta som en liten fjortis, men jag bjuder på det!)

Hämtade hem kidsen redan vid 12 idag och ni har vi jullov i två veckor, mysigt! Idag har de skött sig exemplariskt (peppar, peppar!) och jag har nog inte varit arg en enda gång tror jag :) Jag har haft lite ångest över att vara hemma en hel vecka (efter nyår) med två trotspellar men det ska nog gå bra i alla fall :)

Nu är vi i Ljungsbro. Grabbarna har hjälpt till att klä granen (då tomten gör det på natten hemma hos oss) och nu ska de få lite julköttbullar och makaroner. Sedan slänger jag dem i badet och åker hem lagom till mannen är hemma. Han jobbade över lite idag!

Såhär ser det ut när grabbarna ser på film. Udda stil? Jo, lite :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar