tisdag 1 september 2009

No more tears...

Idag gick det mycket bättre att lämna fisen på dagis, inte en enda tår fällde han. Det berodde nog till största del av att det var hans favorit-"fröken" Åke som tog emot honom. Tror han ser lite morfar i honom och känner sig trygg på så sätt.
Det är så skönt att han kommit igång med dagis igen för det märks att han är mycket mer nöjd när han har fått vara ute och leka med sina kompisar hela förmiddagarna...

Vet inte om jag börjat få foglossning? Vet inte hur det känns men när jag går så värker det liksom i hela bäckenet...Kan det vara foglossning? Någon som vet?
Eftersom jag börjat känna såhär, och är väldigt stor och otymplig så uppskattas dagis på så sätt också :)
Nu ska jag bädda ner mig här på soffan och vila lite...

Fisen som lyckligast efter en förmiddag på dagis och med ett äpple i händerna <3
Ännu lyckligare...Här skulle han kunna sitta hela dagarna och låtsas köra bil!



2 kommentarer:

  1. sötaste plutt, han blir bara större och större!!!

    FIIIIN mage=)

    SvaraRadera
  2. min foglossning var hemsk, det kändes som att höfkulan byts ut mot knivspettsar som skar sig in i kroppen så fort man tog ett steg, så fort man gick emot något med höften är det ren smärta som spred sig i hela kroppen (som när man slår i cp knölen på armbågen)

    kan ju vara så att du börjar så en foglossning som är lite dold =) var glad att den inte är värre för det är en plåga att gå i trappor. (vilket inte ens rekomenderas, vid svår foglossning)

    testa o knyt en sjal eller bälte hårt runt höftbenen (över rumpans bredaste punkt) o se om smärtan bli lindigare

    SvaraRadera